CASE DIN LEMN, CASE DE VACANTA, CASUTE COMERCIANTI, CASUTE LEMN, FOISOARE, CHIOSCURI, CUSTI DE CAINE

Cauta

Du-te la cuprins

Harta generala

 • Pagina de start

  Fragetico Group, fabricant de produse finite din lemn. Prin experienta acumulata de-a lungul anilor am dezvoltat si fabricat pentru dumneavoastra o gama larga de produse din lemn: case din lemn casute chertate casute din panouri casute (chioscuri) pentru comercianti casute pentru copii garaje si carporturi pergole foisoare de gradina chioscuri rectangulare mobilier de gradina garduri din lemn jardiniere adaposturi pentru animale podete din lemn rasteluri pentru sticle balustrade paleti si boxpaleti alte produse din lemn

 • Despre noi

  • Despre noi

   Pentru ca am dorit sa conjugam dragostea pentru lemn cu activitatea profesionala, am creat in 1999 societatea Fragetico Group a carei vocatie este de a imagina si de a realiza diverse constructii din lemn inclusiv casa visurilor dvs.

  • Certificari ISO 9001 si 14001

   Fragetico Group - Certificate ISO 9001 si 14001 -sisteme implementate de management al calitatii si al mediului

  • Certificare Inregistrare Marca Comunitara

   Fragetico Group - Certificare Marca Inregistrata

  • Targuri si Expozitii

   Targuri si Expozitii unde Fragetico Group a participat

  • Link-uri partenere

   Partenerii nostri

 • De ce lemnul ?

  • Caracteristicile lemnului

   Stiati ca lemnul poate fi comparat cu otelul in ceea ce priveste rezistenta sa, cu piatra in ceea ce priveste longevitatea sa? Ca performantele sale fizice sunt deseori superioare celorlalte materiale? Si in plus, spre deosebire de toate celelalte, el se reinnoieste in permanenta! Ecologic, durabil si estetic, lemnul este fara rival. Este cel care, dintotdeauna, confera o dimensiune umana arhitecturii. Lemnul este unicul material de constructii care respira. Datorita calitatilor sale estetice si mecanice, el se integreaza peste tot, atat in mediul urban cat si in cel rural.

 • Produse

  • Categorii produse

   Categorii produse din portofoliu Fragetico Group: - case din lemn / - casute chertate / - casute din panouri / - casute (chioscuri) pentru comercianti / - casute pentru copii / - garaje si carporturi / - pergole / - foisoare de gradina / - chioscuri rectangulare / - mobilier de gradina / - garduri din lemn / - jardiniere / - adaposturi pentru animale / - podete din lemn / - rasteluri pentru sticle / - balustrade / - paleti si boxpaleti / - alte produse din lemn

  • Case din lemn

   • Prezentare Case din lemn

    Scurt istoric case din lemn, imagini interioare si exterioare case din lemn, avantajele caselor din lemn

   • Etape de parcurs

    • Concept, proiect, deviz

     Inainte de proiect, achizitionarea terenului, studiul de fezabilitate, lista de functionalitati, algerea proiectului casei dvs., proiect nou - primele schite; obtinerea devizului casei din lemn.

    • Proiect si autorizare

     De ce este necesar ca un profesionist sa realizeze proiectul casei dumneavoastra? Necesitatea unui proiect complet si complex este evidenta, mai ales cand gradul de complexitate al casei este ridicat si locuinta va fi utilizata zilnic pentru multi ani. Desfasurarea proiectului este o parte importantă în sirul de etape in construirea casei. Un proiect bine făcut, va ajuta sa evitati o mulţime de probleme în viitor. De exemplu, un specialist proiecteaza o scara tinand cont de mobilierul pe care il veti pune in locul unde va fi amplasata o fereastra in asa fel incat nu va fi necesar sa va aplecati pentru a privi afara. Partea de calcul de rezistenta a casei este importanta pentru a trece cu succes de solicitarile la care va fi supusa casa dumneavoastra de-a lungul anilor (zapada, vant, cutremure). Un profesionist poate avea sugestii in ceea ce priveste amplasarea ferestrelor astfel incat lumina soarelui sa intre in camerele casei, diminuand astfel bugetul afectat de consumul de energie. Exista, de asemeni, multe alte motive pentru care credem ca un profesionist ar trebui sa se ocupe de aceasta etapa pentru o buna functionalitate a viitoarei dumneavoastra case.

    • Semnare contract

     Odata obtinuta autorizarea de constructie este momentul de a semna contractul care va detalia toate aspectele legate de pret, structura, finisare, conditii de plata si livrare etc. Societatea noastra lucreaza cu un contract tip in care sunt stipulate toate regulile generale ale colaborarii noastre insotit de o comanda-anexa in care vin stabilite cele mai mici detalii cu privire la casa dumneavoastra.

    • Lansare in fabricatie

     Lansarea in fabricatie a casei dumneavoastra se face respectand urmatorii pasi: Trebuie sa faceti dovada platii avansului catre societatea noastra Imediat ce dovada a fost facuta, departamentul tehnic al societatii noastre va realiza toate desenele de executie (inclusiv in 3D) a casei dvs. Acest dosar va va fi transmis pentru validare. Va rugam sa studiati cu atentie aceste planuri si daca aveti inca modificari minore de facut le puteti face. Odata validat proiectul (se semneaza fiecare pagina a proiectului cu mentiunea "Bun pentru executie") se va face lansarea propriu-zisa in productie.

    • Premontaj

     Premontajul unei case are drept scop: verificari dimensionale finale verificari ale elementelor de asamblare verificari din punct de vedere vizual al calitatii lemnului pus in opera verificari ale structurii de sarpanta (se face pentru un element sau doua) Nu se monteaza: lambriul, dusumeaua, invelitori, tamplaria in integralitatea ei etc.

    • Transport

     Pentru transportul caselor in general se utilizeaza camioane mari de 22 tone (sarcina utila). Atentie, intotdeauna semi-remorcile trebuie sa fie cu prelata pentru ca incarcarea se face prin laterala. Fiind vorba de camioane mari va rugam sa va asigurati ca locul livrarii trebuie sa fie accesibil unui camion de 13,40 x 2,50 x 4m inaltime.

    • Montaj final casa din lemn

     Exista trei posibilitati de realizare a montajului casei comandate la societatea noastra: Montaj de catre client - faceti dumneavoastra montajul casei pe baza instructiunilor de montaj puse la dispozitie de catre noi. Montaj cu asistenta - faceti dumneavoastra montajul casei asistat de un specialist din partea noastra. Montaj realizat de o echipa Fragetico Group - solicitati o echipa din partea noastra care sa realizeze montajul complet al casei.

   • Detalii tehnice

    • Lemnul utilizat

     Lemnul utilizat este molid din muntii Carpati si el este ales cu grija. Aceasta regiune cu conditii foarte riguroase ii confera lemnului o calitate foarte buna. In structura el prezinta cercuri stranse si omogene ceea ce ii da o excelenta rezistenta mecanica si termica pe o perioada lunga si nu necesita multa intretinere. Tot lemnul cu defecte este eliminat (noduri cazatoare, lemn bolnav etc.) chiar de la gater. Nivelul de umiditate al lemnului inainte de prelucrare este de 16 +/- 2 %.

    • Tipuri de pereti

     Case cu peretii obtinuti prin chertare - Din masiv sau lamelar-lipit fara izolatie interioara - Din masiv sau lamelar-lipit cu izolatie interioara - Din masiv sau lamelar-lipit "dublu perete" sau "dublu chertat" - Din lamelar-lipit compozit (lemn / polistiren extrudat / lemn) Case cu osatura (schelet) din lemn - Osatura tip "platforma" - Osatura tip "stalpi-grinzi"

    • Pereti din masiv sau lamelar-lipit

     Principiul de obtinere a peretilor casutelor din lemn prin chertare consta in a asambla barnele cu sectiuni rectangulare prin suprapunere. Barnele din lemn se imbina: - longitudinal - gratie unui profil si unui contra-profil (nut si feder sau lamba si uluc) - la intersectia lor - printr-un asamblaj numit "chertare" adica o imbinare de colt, cu capetele petrecute.

    • Pereti din masiv sau lamelar lipit izolat

     Peretii casutelor din lemn masiv sau lamelar lipit consta in adaugarea la peretii obtinuti prin chartare a unui strat izolant si finisare interioara, in general, lambriu

    • Pereti din lemn lamelar compozit

     Lemnul compozit este constituit dintr-o lamela izolatoare termic dispusa intre doua lamele din lemn masiv. Utilizam ca izolant polistirenul extrudat de inalta densitate. Casele din lemn cu peretii obtinuti prin chertare din lemn compozit au o foarte buna izolare termica, in plus au avantajul ca la exterior si interior se aseamana cu cele chertate din masiv si viteza de montaj este net supperioara celorlalte sisteme.

    • Pereti dublu chertati

    • Pereti din osatura tip "platforma" (lemn)

    • Pereti tip "platforma" (polistiren)

    • Pereti tip stalpi si grinzi

   • Case din lemn - realizate

    • Case de locuit, case de vacanta - Prezentare Realizari

     Va prezentam casele din lemn realizate de firma noastra.

    • Casa lemn Model FRG 21 + 5T

     Casuta din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 21 m2 + 5 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 30 mm Tamplarie si obloane din lemn masiv

    • Casa lemn Model FRG 25

     Extensie casa din lemn. Suprafata construita: 25 m2˛ Structura perete: lemn masiv de 60 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 28 mm Tamplarie PVC

    • Casa lemn Model FRG 27 + 4T

     Casa din lemn de vacanta cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 27 m2 + 4 m2 terasa Structura perete: masiv izolat: 40 - 100 - 20 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie PVC Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 28 + 9T

     Casa din lemn pentru vacanta cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 28 m2 + 9 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 28 + 10T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 28 m2 + 10 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 60 mm Dusumea de 40 mm Tamplarie lemn cu geam simplu de 4 mm (geamul este in sarcina client) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 28+14T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 28 m2 + 14 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 30 mm Tamplarie si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 29 + 11T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici : Suprafata construita: 29 m2 + 11 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 30 mm Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 30 + 15T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 30 m2 + 15 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 32 + 7T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 32 m2 + 7 m2 terasa Structura perete: sandwich (lambriu de 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu 20 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet AquaProtect pentru baie parter si etaj Parchet de 7 mm la parter si etaj Tamplarie PVC cu geam 4-16-4 Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 32 + 9T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 32 m2 + 9 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 33 + 10T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 33 m2 + 10 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 34(28P+6E)+7.5T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 33 m2 + 10 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 35 + 12T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 35 m2 + 12 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 40 + 20T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 40 m2 + 20 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet laminat de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 43(26P+17E)+6T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 43 m2 + 7 m2 terasa Structura perete: sandwich (lambriu 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB 12 mm - vata minerala de 50 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 28 mm Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid Parchet AquaProtect pentru baie la parter Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 43 + 7T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 43 m2 + 7 m2 terasa Structura perete: sandwich (lambriu 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB 12 mm - vata minerala de 50 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 28 mm Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 45 + 4T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 45 m2 + 4 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid.

    • Casa lemn Model FRG 45 (22P+22E) + 8T +8B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 43 m2 + 7 m2 terasa Structura perete: sandwich (lambriu 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB 12 mm - vata minerala de 50 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 28 mm Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid Parchet AquaProtect pentru baie la parter Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 49 + 6T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 49 m2 + 6 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 40 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Dusumea: lemn masiv de 40 mm Tamplarie: Usa din lemn masiv, Ferestre cu geam simplu (4 mm). Geamul in sarcina client. Obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 52 +7 T

     Casa din lemn cu urmatoarele carcteristici: Suprafata construita: 52 m2 + 7 m2 terasa Structura perete: compozit (lambriu de 40 mm - polistiren de 40 mm - lambriu de 40 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid.

    • Casa lemn Model FRG 58 (40P + 18E) + 7,5T

     Structura perete exterior: masiv-izolat (lemn masiv de 40 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Structura perete interior: lemn masiv de 40 mm Structura podea nivel 0: dala din beton+ izolatie hidrofuga (in sarcina Clientului) - sistem de grinzi de sol 50 mm - vata minerala de 50 mm - OSB 3 de 18 mm - parchet de 8 mm) Structura podea nivel 1: dusmea de 28 mm; grinzi vizibile Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Structura acoperis: lambriu de 20 mm - sarpanta vizibila - vata minerala de 100 mm - astereala OSB 3 de 18 mm - sindrila bituminoasa Scara din lemn masiv. Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Obloane din lemn masiv pentru ferestre. Fereastra Velux - in sarcina Clientului. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 59 + 27T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici:Suprafata construita: 59 m2 + 27 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 60 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG FRG 62 + 4T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 62 m2 + 4 m2 terasa Structura perete: lemn masiv de 60 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 68 + 21T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 68 m2 + 21 m2 terasa Structura perete: compozit (lambriu 30 mm - polistiren de 40 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 72 + 9T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici:Suprafata construita: 72 m2 + 9 m2 terasa Structura perete: dublu chertat (lambriu 30 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 74 + 19T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici:Suprafata construita: 74 m˛ + 19 m˛ terasa Structura perete: compozit (lambriu de 30 mm - polistiren de 40 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 83 + 50T

     Caracteristici: Suprafata construita: 83 m˛ + 50 m˛ terasa Structura perete tip osatura din lemn (dinspre exterior spre interior): OSB 12 mm - vata minerala 100 mm - folie anticondens Restul elementelor adica: polistiren + tencuiala pe exterior si rigips + lavabila pe interior a fost in sarcina clientului Fara dusumea Izolatie acoperis: vata minerala 200 mm Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Usi interioare din lemn masiv Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 84(37P+47E)+10 T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 37 m2 + 10 m2 terasa Suprafata construita etaj: 47 m˛ Structura perete: compozit (lambriu de 30 mm - polistiren de 40 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 85 + 18T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 85 m2 + 18 m2 terasa Structura perete: masiv-izolat (lemn masiv de 60 mm - - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 87(39P+48E)+9T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 39 m˛ + 9 m˛ terasa Suprafata construita etaj: 48 m˛ Structura perete: dublu chertat (lemn masiv de 40 mm - vata minerala de 100 mm - lemn masiv de 40 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 90(45P+45E)+22T+12B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 45 m2 + 22 m2 terasa Suprafata construita etaj: 45 m2 + 12 m2 balcon Structura perete: masiv izolat (lemn masiv de 70 mm - vata minerala de 50 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Dusumea: lemn masiv de 28 mm la parter si etaj Parchet Witex pentru baie la parter si etaj Tamplarie PVC Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 92(46P+46E)+24T+24B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 46 m2 + 24 m2 terasa Suprafata construita etaj: 46 m2 + 24 m2 balcon Structura perete: compozit (lambriu de 30 mm - polistiren de 40 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 102

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 102 m2 Structura perete: stalpi+grinzi (lemn masiv de 80 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 110+37T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 147 m2 Structura perete: stalpi+grinzi (lemn masiv de 80 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 115(63P+52E)

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 63 m2 Suprafata construita etaj: 52 m2 Structura perete: sandwich (lambriu de 20 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 100 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie pereti interiori: vata minerala de 100 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 50 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn FRG 126(63P+63E)+15T+15B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 62 m2 + 15 m2 terasa Suprafata construita etaj: 62 m2 + 15 m2 balcon Structura perete: compozit (lambriu de 40 mm - polistiren de 60 mm - lambriu de 40 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 126 + 65T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 126 m˛ + 65 m˛ terasa Structura perete: sandwich (lemn masiv de 40 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 150 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 128 (64P+64E)+40T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 64 m2 + 40 m2 terasa Suprafata construita etaj: 64 m2 Structura perete: stalpi-grinzi (masiv 80 mm - vata minerala de 150 mm - film anti-vapori - lambriu 20 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 250 mm Dusumea de 28 mm la parter si etaj Tamplarie din PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 131 (52P+55E+24M)+7B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 52 m2 Suprafata construita etaj: 55 m2 + 7 m2 balcon Suprafata construita mansarda: 24 m2 Structura perete: compozit (lemn masiv de 40 mm - polistiren de 40 mm - lemn masiv de 40 mm) Izolatie podea parter, etaj si mansarda: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 139

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 139 m2 Structura perete: stalpi+grinzi (lemn masiv de 80 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie podea: vata minerala de 50 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm Parchet AquaProtect pentru baie Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 139(81P+58E)+7B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 81 m2 Suprafata construita etaj: 58 m2 + 7 m2 balcon Structura perete: compozit (lemn masiv de 40 mm - polistiren de 60 mm - lambriu de 40 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 154(77 P+77E)+51T+4B+21G

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 77 m2 + 51 m2 terasa + 21 m2 garaj Suprafata construita etaj: 77 m2 + 4 m2 balcon Structura perete: sandwich (lambriu de 20 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu de 20 mm) Izolatie pereti interiori: vata minerala de 100 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 156(96P + 60E)

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 96 m2 Suprafata construita etaj: 60 m2 Structura perete: lemn masiv de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 150 mm Dusumea: lemn masiv de 40 mm Usile din lemn masiv Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 160

     Structura perete exterior: sandwich (polistiren de 50 mm - OSB 3 de 12 mm - vata minerala de 150 mm - film anti-vapori) Structura perete interior: sandwich (film anti-vapori - vata minerala de 50 mm - film anti-vapori) Peretii interiori neportanti sunt in sarcina Clientului Structura podea nivel 0 - in sarcina Clientului Structura acoperis: rigips de 12,5 mm - rigle metalice - capriori - vata minerala de 300 mm - astereala OSB 3 de 18 mm - folie antiploaie - lati si contralati Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 172 (86P+86E)+33G

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 86 m2 + 33 m2 garaj Suprafata construita etaj: 86 m2 Structura perete: sandwich (lambriu de 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu 20 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet AquaProtect pentru baie parter si etaj Parchet de 7 mm la parter si etaj Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 186 (130P+56E)+44T+4B

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 130 m2 + 44 m2 terasa Suprafata construita etaj: 56 m2 + 4 m2 balcon Structura perete: sandwich (lambriu de 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu 20 mm) Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 187 + 12T

     Structura perete exterior: sandwich (polistiren de 100 mm - OSB 3 de 12 mm - vata minerala de 150 mm - film anti-vapori - rigle metalice - rigips 12,5 mm) Structura perete interior: sandwich (rigips 12,5 mm - vata minerala de 50 mm - rigips 12,5 mm) Structura podea nivel 0 - in sarcina Client Structura podea nivel 1 - Lambriu 20 mm - film anti-vapori - grinzi vizibile - distantieri de 80 mm - vata minerala de 50 mm - OSB de 18 mm - parchet din stejar masiv. Structura acoperis: rigips de 12,5 mm - rigle metalice - capriori - vata minerala de 300 mm - astereala OSB 3 de 18 mm - folie antiploaie - lati si contralati Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Scara din lemn masiv de rasinoase Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 187 + 12T

     Structura perete exterior: sandwich (polistiren de 100 mm - OSB 3 de 12 mm - vata minerala de 150 mm - film anti-vapori - rigle metalice - rigips 12,5 mm) Structura perete interior: sandwich (rigips 12,5 mm - vata minerala de 50 mm - rigips 12,5 mm) Structura podea nivel 0 - in sarcina Client Structura podea nivel 1 - Lambriu 20 mm - film anti-vapori - grinzi vizibile - distantieri de 80 mm - vata minerala de 50 mm - OSB de 18 mm - parchet din stejar masiv. Structura acoperis: rigips de 12,5 mm - rigle metalice - capriori - vata minerala de 300 mm - astereala OSB 3 de 18 mm - folie antiploaie - lati si contralati Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Scara din lemn masiv de rasinoase Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 200 + 17B

     Structura perete exterior: masiv-izolat (lemn masiv de 40 mm - vata minerala de 100 mm - lambriu de 20 mm) Structura perete interior: lemn masiv de 40 mm Structura podea nivel 0: dala din beton+ izolatie hidrofuga (in sarcina Clientului) - sistem de grinzi de sol 50 mm - vata minerala de 50 mm - OSB 3 de 18 mm - parchet de 8 mm) Structura podea nivel 1: dusmea de 28 mm; grinzi vizibile Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Structura acoperis: lambriu de 20 mm - sarpanta vizibila - vata minerala de 100 mm - astereala OSB 3 de 18 mm - sindrila bituminoasa Scara din lemn masiv. Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Obloane din lemn masiv pentru ferestre. Fereastra Velux - in sarcina Clientului. Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 200+81T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 200 m2 + 81 m2 terasa Structura perete: dublu chertat (lemn masiv de 40 mm - vata minerala de 100 mm - lemn masiv de 40 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet de 7 mm la parter Parchet AquaProtect pentru baie la parter Tamplarie din lemn startificat cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 210+42A

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita: 210 m2 + 42 m2 terasa Structura perete: dublu chertat (lemn masiv de 40 mm - vata minerala de 100 mm - lemn masiv de 40 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet de 7 mm la parter Parchet AquaProtect pentru baie la parter Tamplarie din lemn startificat cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 214(107P+107E)+31G

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 107 m2 + 31 m2 garaj Suprafata construita etaj: 107 m2 Structura perete: compozit (lambriu de 30 mm - polistiren 40 mm - lambriu de 30 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 200 mm Parchet de 7 mm la parter si etaj Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Tamplarie din lemn stratificat cu geam dublu (4-16-4 mm) si obloane din lemn Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 270(135P+135E)

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Suprafata construita parter: 135 m2 Suprafata construita etaj: 135 m2 Structura perete: sandwich (lambriu de 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu 20 mm) Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet AquaProtect pentru baie la parter si etaj Parchet de 7 mm la parter si etaj Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

    • Casa lemn Model FRG 280(182P+78E+21M)

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristici: Structura perete: sandwich (lambriu de 28 mm - lama de aer de 20 mm - OSB de 12 mm - vata minerala de 150 mm - lama de aer de 30 mm - lambriu 20 mm) Izolatie pereti interiori: vata minerala de 100 mm Izolatie podea parter: vata minerala de 50 mm Izolatie podea etaj: vata minerala de 100 mm Izolatie acoperis: vata minerala de 100 mm Parchet AquaProtect pentru baie la etaj Parchet de 7 mm la parter, etaj si mansarda Tamplarie PVC cu geam dublu (4-16-4 mm) Tratament al lemnului anti-fungicid si anti-insecticid

   • Case din lemn - proiecte

    • Case din lemn - Prezentare proiecte

     Prezentarea proiectelor de case din lemn. Utlizand codul de produs se poate alege proiectul care sa corespunda cat mai bine dorintei clientului.

    • Casa lemn Model P- FRG 25+10T+6S

     Casa din lemn cu peretii dublu chertati, izolati. Suprafata construita: 36.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 26+7T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 26 mp Suprafata camera 1 = 8.86 mp Suprafata baie = 4.34 mp Suprafata living si bucatarie = 11.78 mp Suprafata terasa = 7.27 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 26+7T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita = 26 mp Suprafata camera 1 = 8.55 mp Suprafata baie = 4.20 mp Suprafata living si bucatarie = 11.64 mp Suprafata terasa = 7.49 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 30+3T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 30 mp Suprafata camera 1 = 8.77 mp Suprafata baie = 3.77 mp Suprafata living = 8.77 mp Suprafata bucatarie = 7.35 mp Suprafata terasa = 3.46 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 30+3T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 30 mp Suprafata camera 1 = 9.14 mp Suprafata camera 2 = 7.67 mp Suprafata baie = 3.68 mp Suprafata living = 8.52 mp Suprafata terasa = 3.30 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 30+9T

     Casa din lemn cu o uprafata construita de 30 mp Suprafata camera 1 = 7.07 mp Suprafata camera 2 = 7.07 mp Suprafata baie = 2.08 mp Suprafata living = 12.56 mp Suprafata terasa = 8.82 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 33+9T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 33 mp Suprafata camera 1 = 10.79 mp Suprafata baie = 5.36 mp Suprafata living = 14.84 mp Suprafata terasa = 9.11 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 33+9T - C

    • Casa lemn Model P- FRG 33+13T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 33 mp Suprafata camera 1 = 5.16 mp Suprafata camera 2 = 5.16 mp Suprafata camera 3 = 5.16 mp Suprafata bucatarie = 10.24 mp Suprafata baie = 3.36 mp Suprafata WC = 1.04 mp Suprafata terasa = 12.26 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 35+27T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 35 mp Suprafata camera 1 = 5.36 mp Suprafata camera 2 = 6.59 mp Suprafata baie = 2.57 mp Suprafata bucatarie = 4.44 mp Suprafata living = 14.23 mp Suprafata terasa = 27.17 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 38+4T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 38 mp Suprafata camera 1 = 11.18 mp Suprafata camera 2 = 9.73 mp Suprafata baie = 4.73 mp Suprafata living + bucatarie = 11.00 mp Suprafata terasa = 4.34 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 38+4T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 38 mp Suprafata camera 1 = 11.07 mp Suprafata camera 2 = 9.26 mp Suprafata baie = 4.55 mp Suprafata living + bucatarie = 10.71 mp Suprafata terasa = 4.36 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 43+7T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 43 mp Suprafata camera 1 = 8.77 mp Suprafata camera 2 = 7.35 mp Suprafata baie = 4.29 mp Suprafata living = 11.66 mp Suprafata bucatarie = 8.86 mp Suprafata terasa = 7.27 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 43+7T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 43 mp Suprafata camera 1 = 8.69 mp Suprafata camera 2 = 7.27 mp Suprafata baie = 4.16 mp Suprafata living = 11.35 mp Suprafata bucatarie = 8.76 mp Suprafata terasa = 7.12 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 47+3T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 47 mp Suprafata camera 1 = 8.77 mp Suprafata camera 2 = 8.77 mp Suprafata camera 3 = 7.35 mp Suprafata baie = 3.41 mp Suprafata living = 8.57 mp Suprafata bucatarie = 7.35 mp Suprafata terasa = 3.54 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 47+3T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 47 mp Suprafata camera 1 = 8.68 mp Suprafata camera 2 = 8.68 mp Suprafata camera 3 = 7.27 mp Suprafata baie = 3.61 mp Suprafata living = 8.49 mp Suprafata bucatarie = 7.27 mp Suprafata terasa = 3.39 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 54+9T

     Casa dinlemn cu o suprafata construita de 54 mp Suprafata camera 1 = 19.35 mp Suprafata baie = 5.04 mp Suprafata living = 14.21 mp Suprafata bucatarie = 10.50 mp Suprafata terasa = 8.75 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 54+9T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 54 mp Suprafata camera 1 = 10.50 mp Suprafata camera 2 = 8.75 mp Suprafata baie = 5.04 mp Suprafata living = 14.01 mp Suprafata bucatarie = 10.64 mp Suprafata terasa = 9.10 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 56+6T+6S

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 56 mp Suprafata camera 1 = 9.24 mp Suprafata camera 2 = 9.97 mp Suprafata baie = 4.94 mp Suprafata living + bucatarie = 23.80 mp Suprafata terasa = 6.40 mp Suprafata depozit (sopron) = 5.64 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 59+23T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 59 mp Suprafata camera 1 = 11.67 mp Suprafata camera 2 = 11.67 mp Suprafata baie = 4.03 mp Suprafata living + bucatarie = 25.85 mp Suprafata vestibul = 4.05 mp Suprafata terasa = 22.94 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 64+6T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 64 mp Suprafata camera 1 = 8.02 mp Suprafata camera 2 = 7.15 mp Suprafata baie = 4.99 mp Suprafata living = 17.80 mp Suprafata bucatarie = 7.80 mp Suprafata debara = 3.85 mp Suprafata terasa = 5.52 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 60+15T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 60 mp Suprafata camera 1 = 8.90 mp Suprafata camera 2 = 8.90 mp Suprafata baie = 2.98 mp Suprafata WC = 1.86 mp Suprafata living = 17.68 mp Suprafata bucatarie = 10.08 mp Suprafata vestibul = 4.06 mp Suprafata terasa = 14.48 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 65(47P+18M)+26T

     Casa din lemn cu o suprafata construita la parter de 47 mp Suprafata camera 1 = 6.09 mp Suprafata camera 2 = 6.09 mp Suprafata baie = 2.22 mp Suprafata living = 22.19 mp Suprafata bucatarie = 4.78 mp Suprafata terasa = 26.22 mp Caracteristici mansarda : Suprafata construita = 18 mp Suprafata camera 1 = 7.65 mp Suprafata camera 2 = 6.09 mp Suprafata WC = 1.32 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 68+17T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 68 mp Suprafata camera 1 = 9.74 mp Suprafata camera 2 = 9.88 mp Suprafata baie = 4.32 mp Suprafata WC = 1.26 mp Suprafata living + bucatarie = 27.79 mp Suprafata local tehnic = 5.76 mp Suprafata terasa = 16.80 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 71(51P+20M)+26T

     Casa din lemn cu o suprafata construita la parter de 51 mp Suprafata camera 1 = 6.70 mp Suprafata camera 2 = 6.67 mp Suprafata baie = 2.78 mp Suprafata living = 15.00 mp Suprafata bucatarie = 6.19 mp Suprafata vestibul = 9.53 mp Suprafata terasa = 25.57 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 20 mp Suprafata camera 1 = 6.67 mp Suprafata camera 2 = 7.73 mp Suprafata WC = 1.69 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 72+10T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 72 mp Suprafata dormitor = 13.60 mp Suprafata camara = 3.90 mp Suprafata baie = 6.25 mp Suprafata living = 16.66 mp Suprafata bucatarie = 9.50 mp Suprafata hol = 6.80 mp Suprafata terasa = 10.45 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 74(37P+37M)+10T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 37 mp Suprafata camera 1 = 5.17 mp Suprafata camera 2 = 8.05 mp Suprafata baie = 3.31 mp Suprafata living = 11.60 mp Suprafata bucatarie = 8.46 mp Suprafata terasa = 9.67 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 20 mp Suprafata camera 1 = 6.67 mp Suprafata camera 2 = 7.73 mp Suprafata WC = 1.69 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 75+9T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 75 mp Suprafata camera 1 = 11.10 mp Suprafata camera 2 = 11.10 mp Suprafata camera 3 = 9.19 mp Suprafata baie = 6.83 mp Suprafata living = 22.52 mp Suprafata bucatarie = 6.89 mp Suprafata terasa = 9.11 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 75+9T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 75 mp Suprafata camera 1 = 10.92 mp Suprafata camera 2 = 11.00 mp Suprafata camera 3 = 9.00 mp Suprafata baie = 6.62 mp Suprafata living = 22.23 mp Suprafata bucatarie = 7.08 mp Suprafata terasa = 9.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 75+9T - vers

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 75 mp Suprafata camera 1 = 10.29 mp Suprafata camera 2 = 10.98 mp Suprafata camera 3 = 9.19 mp Suprafata baie = 6.72 mp Suprafata bucatarie = 6.55 mp Suprafata living = 26.36 mp Suprafata terasa = 9.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 75+9T - vers - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 75 mp Suprafata camera 1 = 10.29 mp Suprafata camera 2 = 10.98 mp Suprafata camera 3 = 9.19 mp Suprafata baie = 6.72 mp Suprafata bucatarie = 6.55 mp Suprafata living = 26.36 mp Suprafata terasa = 9.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 76+30T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 76 mp Suprafata camera 1 = 10.33 mp Suprafata camera 2 = 10.33 mp Suprafata camera 3 = 12.92 mp Suprafata baie = 2.91 mp Suprafata living = 27.61 mp Suprafata bucatarie = 8.46 mp Suprafata terasa 1 = 18.00 mp Suprafata terasa 2 = 12.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 79(50P+28M)+26T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 50 mp Suprafata camera 1 = 8.21 mp Suprafata camera 2 = 8.21 mp Suprafata baie = 2.67 mp Suprafata WC = 0.87 mp Suprafata living = 10.38 mp Suprafata bucatarie = 7.20 mp Suprafata terasa = 26.00 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 28 mp Suprafata camera 1 = 8.21 mp Suprafata camera 2 = 8.21 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 86+16T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 86 mp Suprafata camera 1 = 17.33 mp Suprafata camera 2 = 11.07 mp Suprafata camera 3 = 11.18 mp Suprafata baie = 6.83 mp Suprafata living = 15.69 mp Suprafata bucatarie = 11.18 mp Suprafata debara = 4.35 mp SuprafataS. terasa = 15.69 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 86+16T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 86 mp Suprafata camera 1 = 17.05 mp Suprafata camera 2 = 10.88 mp Suprafata camera 3 = 10.88 mp Suprafata baie = 6.67 mp Suprafata living = 15.46 mp Suprafata bucatarie = 11.29 mp Suprafata debara = 4.16 mp Suprafata terasa = 16.02 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 92(46P+46E)+10B+10T

     Casa din lemn cu urmatoarele caracteristicile : Pentru parter : Suprafata construita = 46 mp Suprafata baie = 5.03 mp Suprafata living = 25.36 mp Suprafata bucatarie = 7.88 mp Suprafata terasa = 10.24 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 46 mp Suprafata camera 1 = 11.15 mp Suprafata camera 2 = 19.16 mp Suprafata baie = 7.10 mp Suprafata balcon = 10.24 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 94+57T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 94 mp Suprafata camera 1 = 10.91 mp Suprafata camera 2 = 10.92 mp Suprafata baie = 6.06 mp Suprafata bucatarie = 32.16 mp Suprafata living = 15.37 mp Suprafata terasa = 57.18 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 98(49P+49M)+27T+13B

     Casa din lemn cu urmatoarele: Caracteristici parter: Suprafata construita = 49 mp Suprafata camera 1 = 8.05 mp Suprafata baie = 4.06 mp Suprafata living = 15.02 mp Suprafata bucatarie = 9.27 mp Suprafata vestibul = 2.94 mp Suprafata WC = 1.67 mp Suprafata terasa = 27.37 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 28 mp Suprafata camera 2 = 8.57 mp Suprafata camera 3 = 8.57 mp Suprafata camera 4 = 9.57 mp Suprafata camera 5 = 9.57 mp Suprafata WC = 2.83 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 98+4T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 98 mp Suprafata camera 1 = 11.07 mp Suprafata camera 2 = 11.09 mp Suprafata camera 3 = 10.97 mp Suprafata baie = 6.77 mp Suprafata living = 22.51 mp Suprafata bucatarie = 11.09 mp Suprafata debara = 3.83 mp Suprafata vestibul = 11.71 mp Suprafata terasa = 4.44 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 98+4T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 98 mp Suprafata camera 1 = 10.88 mp Suprafata camera 2 = 10.89 mp Suprafata camera 3 = 10.68 mp Suprafata baie = 6.56 mp Suprafata living = 22.31 mp Suprafata bucatarie = 10.99 mp Suprafata debara = 3.60 mp Suprafata vestibul = 11.42 mp Suprafata terasa = 4.44 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 106(53P+53M)+11T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 53 mp Suprafata camera 1 = 8.41 mp Suprafata camera 2 = 11.51 mp Suprafata baie = 5.31 mp Suprafata living = 16.35 mp Suprafata bucatarie = 24.23 mp Suprafata terasa = 11.02 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 53 mp Suprafata camera 3 = 12.18 mp Suprafata camera 4 = 11.51 mp Suprafata living = 31.03 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 109+20T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 109 mp Suprafata camera 1 = 10.17 mp Suprafata camera 2 = 10.58 mp Suprafata camera 3 = 10.46 mp Suprafata baie = 5.69 mp Suprafata bucatarie = 10.11 mp Suprafata hol = 7.15 mp Suprafata WC = 3.27 mp Suprafata debara = 3.19 mp Suprafata living = 41.93 mp Suprafata terasa = 20.21 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 109+20T - C

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 109 mp Suprafata camera 1 = 9.98 mp Suprafata camera 2 = 10.39 mp Suprafata camera 3 = 10.27 mp Suprafata baie = 6.59 mp Suprafata bucatarie = 9.92 mp Suprafata hol = 6.96 mp Suprafata WC = 3.16 mp Suprafata debara = 3.02 mp Suprafata living = 42.15 mp Suprafata terasa = 20.35 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 114+19G

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 114 mp Suprafata camera 1 = 17.80mp Suprafata camera 2 = 15.20 mp Suprafata baie = 8.00 mp Suprafata living = 23.00 mp Suprafata bucatarie = 13.40 mp Suprafata hol = 9.20 mp Suprafata vestibul 1 si 2 = 1.40 mp Suprafata vestibul 3 = 2.90 mp Suprafata debara 1 = 11.70 mp Suprafata debara 2 = 10.50 mp Suprafata garaj = 18.70 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 115+22G

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 115 mp Suprafata camera 1 = 10.00 mp Suprafata camera 2 = 12.04 mp Suprafata camera 3 = 6.90 mp Suprafata camera 4 = 13.30 mp Suprafata baie = 4.30 mp Suprafata living = 24.60 mp Suprafata bucatarie = 13.40 mp Suprafata camara = 6.60 mp Suprafata hol = 10.20 mp Suprafata debara = 2.80 mp Suprafata birou = 10.00 mp Suprafata garaj = 22.30 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 117(67P+50E)+7B+28G

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 67 mp Suprafata WC = 1.32 mp Suprafata living = 27.04 mp Suprafata bucatarie = 6.78 mp Suprafata camara = 13.12 mp Suprafata birou = 7.26 mp Suprafata vestibul = 7.54 mp Suprafata garaj = 27.09 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 50 mp Suprafata camera 1 = 8.80 mp Suprafata camera 2 = 12.07 mp Suprafata camera 3 = 12.81 mp Suprafata baie = 6.24 mp Suprafata balcon = 7.10 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 120(60P+60M)+5B+34T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 60 mp Suprafata baie = 4.23 mp Suprafata WC = 1.26 mp Suprafata vestibul = 1.80 mp Suprafata living = 33.53 mp Suprafata bucatarie = 6.62 mp Suprafata debara 1 = 0.27 mp Suprafata debara 2 = 1.50 mp Suprafata terasa = 34.00 mp Caracteristici mansarda: Suprafata construita = 60 mp Suprafata camera 1 = 22.20 mp Suprafata camera 2 = 10.47 mp Suprafata camera 3 = 6.62 mp Suprafata baie = 8.14 mp Suprafata balcon 1 = 2.65 mp Suprafata balcon 2 = 2.65 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 126+55T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 126 mp Suprafata camera 1 = 10.09 mp Suprafata camera 2 = 11.94 mp Suprafata camera 3 = 12.88 mp Suprafata baie 1= 5.03 mp Suprafata baie 2 = 6.19 mp Suprafata WC = 1.05 mp Suprafata baie de serviciu = 5.03 mp Suprafata living = 27.47 mp Suprafata bucatarie = 10.63 Suprafata camara = 5.32 mp Suprafata vestibul = 3.55 mp Suprafata hol = 2.53 mp Suprafata terasa = 30.79 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 128(64P+64E)+40T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 64 mp Suprafata camara = 2.27 mp Suprafata living = 27.45 mp Suprafata bucatarie = 18.75 mp Suprafata terasa = 39.60 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 64 mp Suprafata camera 1 = 12.07 mp Suprafata camera 2 = 11.12 mp Suprafata camera 3 = 10.97 mp Suprafata baie = 5.80 mp Suprafata birou = 7.96 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 128(64P+64M)+6T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 64 mp Suprafata camera 1 = 8.02 mp Suprafata camera 2 = 7.15 mp Suprafata camera 3 = 9.14 mp Suprafata baie = 4.99 mp Suprafata living = 17.80 mp Suprafata bucatarie = 7.80 mp Suprafata debara = 3.85 mp S. terasa = 5.52 mp Caracteristici mansarada: Suprafata = 64 mp Mansarda nu este amenajata.

    • Casa lemn Model P- FRG 128+16T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 1280 mp Suprafata camera 1 = 11.27 mp Suprafata camera 2 = 12.00 mp Suprafata camera 3 = 11.37 mp Suprafata baie = 8.04 mp Suprafata WC = 1.85 mp Suprafata hol = 5.21 mp Suprafata vestibul = 4.06 mp Suprafata camara = 9.11 mp Suprafata living = 37.09 mp Suprafata bucatarie = 9.39 mp Suprafata terasa = 15.75 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 128+62T

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 128 mp Suprafata camera 1 = 12.45 mp Suprafata camera 2 = 10.13 mp Suprafata camera 3 = 10.09 mp Suprafata baie = 6.79 mp Suprafata baie de serviciu = 3.44 mp Suprafata WC = 1.22 mp Suprafata hol = 5.19 mp Suprafata living = 39.01 mp Suprafata bucatarie = 7.09 mp Suprafata veranda = 2.42 mp Suprafata terasa = 62.26 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 129(82P+47M)+5B+11T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 82 mp Suprafata camera 1 = 8.44 mp Suprafata baie = 5.04 mp Suprafata living = 28.10 mp Suprafata bucatarie = 15.73 mp Suprafata vestibul = 4.26 mp Suprafata terasa = 11.33 mp Caracteristici etaj : Suprafata construita = 47 mp Suprafata camera 2 = 11.74 mp Suprafata camera 3 = 14.04 mp Suprafata baie = 5.68 mp Suprafata balcon = 5.30 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 129+35G

     Casa din lemn cu o suprafata construita de 129 mp Suprafata camera 1 = 14.00 mp Suprafata camera 2 = 13.50 mp Suprafata camera 3 = 12.50 mp Suprafata baie 1 = 4.20 mp Suprafata baie 2 = 5.40 Suprafata baie 3 = 2.50 mp Suprafata debara = 9.60 mp Suprafata living = 31.00 mp Suprafata bucatarie = 16.70 mp Suprafata hol = 11.40 mp Suprafata camara = 4.90 mp Suprafata vestibul = 3.20 mp Suprafata garaj = 34.80 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 132(66P+66M)+11T+11B

     Casa din lemn cu urmatoarele: Caracteristici parter: Suprafata construita = 66 mp Suprafata camera 1 = 9.17 mp Suprafata camera 2 = 10.46 mp Suprafata baie = 6.15 mp Suprafata living + bucatarie = 29.81 mp Suprafata terasa = 11.29 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 66 mp Suprafata camera 1 = 9.17 mp Suprafata camera 2 = 10.46 mp Suprafata baie = 6.15 mp Suprafata living + bucatarie = 29.81 mp Suprafata balcon = 11.29 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 132(67P+65E)+13B+23T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 67 mp Suprafata WC = 1.61 mp Suprafata living = 22.58 mp Suprafata bucatarie = 16.05 mp Suprafata debara = 4.31 mp Suprafata vestibul = 3.69 mp Suprafata dressing = 4.31 mp Suprafata terasa = 22.95 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 30 mp Suprafata camera 1 = 12.55mp Suprafata camera 2 = 14.36 mp Suprafata camera 3 = 18.00 mp Suprafata baie = 8.84 mp Suprafata WC = 1.61 mp Suprafata balcon = 2.64 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 133(65P+68E)+11T+5B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 65 mp Suprafata baie = 4.00 mp Suprafata vestibul = 2.35 mp Suprafata hol = 6.25 mp Suprafata living = 27.65 mp Suprafata bucatarie = 10.80 mp Suprafata terasa = 10.80 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 68.00 mp Suprafata camera 1 = 15.80 mp Suprafata camera 2 = 9.00 mp Suprafata camera 3 = 16.45 mp Suprafata baie = 5.75 mp Suprafata balcon 1= 1.40 mp Suprafata balcon 2 = 3.85 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 134(98P+36E)

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 98 mp Suprafata camera 1 = 11.53 mp Suprafata camera 2 = 9.35 mp Suprafata camera 3 = 10.50 mp Suprafata hol = 4.40 mp Suprafata debara = 3.14 mp Suprafata baie = 6.54 mp Suprafata WC = 1.17 mp Suprafata living = 34.03 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 36 mp Suprafata camera 1 = 28.43 mp Vid

    • Casa lemn Model P- FRG 140(70P+70E)+11T+8B+25G

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 70 mp Suprafata baie = 5.00 mp Suprafata living = 20.76 mp Suprafata hol = 12.36 mp Suprafata bucatarie = 21.40 mp Suprafata terasa = 10.78 mp Suprafata garaj = 24.83 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 70 mp Suprafata camera 1 = 14.23 mp Suprafata camera 2 = 18.97 mp Suprafata baie = 5.00 mp Suprafata hol = 9.83 mp Suprafata dressing = 6.14 mp Suprafata balcon 1 = 4.06 mp Suprafata balcon 2 = 4.45 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 144+30T

     Casa de lemn cu o suprafata construita de 144.00 mp Suprafata camera 1 = 15.72 mp Suprafata camera 2 = 10.27 mp Suprafata baie = 5.00 mp Suprafata baie de serviciu = 4.75 mp Suprafata living = 35.66 mp Suprafata bucatarie = 9.87 mp Suprafata hol = 10.04 mp Suprafata terasa = 29.96 mp Suprafata garaj = 34.44 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 152+33G

     Casa de lemn cu o suprafata construita de 152 mp Suprafata camera 1 = 21.00 mp Suprafata camera 2 = 12.90 mp Suprafata baie = 8.00 mp Suprafata WC = 1.60 mp Suprafata living = 29.50 mp Suprafata bucatarie = 27.60 mp Suprafata vestibul = 1.80 mp Suprafata birou = 9.70 mp Suprafata hol = 20 mp Suprafata debara = 14.00 mp Suprafata garaj = 33.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 175(109P+66E)+16T

     Casa de lemn cu o urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 109 mp Suprafata camera 1 = 16.74 mp Suprafata baie = 6.97 mp Suprafata WC = 1.52 mp Suprafata hol = 3.34 mp Suprafata living = 32.86 mp Suprafata bucatarie = 18.88 mp Suprafata camara = 5.23 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 66.00 mp Suprafata camera 2 = 9.88 mp Suprafata camera 3 = 10.21 mp Suprafata baie = 4.01 mp Suprafata living = 18.29 mp Vid

    • Casa lemn Model P- FRG 182(91P+91E)+20G

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 91.00 mp Suprafata camera 1 = 13.52 mp Suprafata WC = 2.40 mp Suprafata living = 33.47 mp Suprafata bucatarie = 12.86 Suprafata hol = 2.04 mp Suprafata camara = 7.00 mp Suprafata vestibul = 7.00 mp Suprafata garaj = 20.00 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 91 mp Suprafata camera 2 = 23.62 mp Suprafata camera 3 = 11.68 mp Suprafata camera 4 = 15.92 mp Suprafata baie = 11.31 mp Suprafata WC = 2.06 mp Suprafata hol = 10.52 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 182(92P+90E)+22T+14B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 92.00 mp Suprafata baie = 4.40 mp Suprafata living = 30.70 mp Suprafata bucatarie = 23.40 mp Suprafata hol = 1.45 mp Suprafata vestibul = 16.26 mp Suprafata terasa 1 = 10.80 mp Suprafata terasa 2 = 10.50 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 90.00 mp Suprafata camera 1 = 15.05 mp Suprafata camera 2 = 20.30 mp Suprafata camera 3 = 13.10 mp Suprafata baie = 5.15 mp Suprafata sala de gimnastica = 5.95 mp Suprafata hol = 7.85 mp Suprafata balcon 1 = 8.80 mp Suprafata balcon 2 = 5.00 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 186(130P+56E)+44T+4B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 130 mp Suprafata baie = 7.50 mp Suprafata living = 55.12 mp Suprafata bucatarie = 10.57 mp Suprafata terasa = 44.41 mp Suprafata balcon = 2.20 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 56 mp Suprafata camera 2 = 20.00 mp Suprafata camera 3 = 10.20 mp Suprafata baie = 7.50 mp Suprafata hol = 11.77 mp Suprafata balcon = 2.20 mp Vid

    • Casa lemn Model P- FRG 188(94P+94E)+13T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 94.00 mp Suprafata camera 1 = 8.13 mp Suprafata baie = 2.66 mp Suprafata WC = 1.35 mp Suprafata living = 32.97 mp Suprafata bucatarie = 12.22 mp Suprafata camara = 4.62 mp Suprafata birou = 7.09 mp Suprafata debara = 1.01 mp Suprafata terasa = 12.88 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 94 mp Suprafata camera 1 = 19.14 mp Suprafata camera 2 = 16.47 mp Suprafata baie = 5.86 mp Suprafata living = 10.41 mp Suprafata pod = 6.72 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 206(102P+104E)+13T+13B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 102.00 mp Suprafata camera 1 = 18.04 mp Suprafata baie = 6.21 mp Suprafata living = 19.88 mp Suprafata bucatarie = 16.03 Suprafata debara = 4.14 mp Suprafata hol = 17.02 mp Suprafata terasa = 12.88 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita =104.00 mp Suprafata camera 2 = 16.03 mp Suprafata camera 3 = 18.04 mp Suprafata biblioteca = 19.88 mp Suprafata baie = 6.21 mp Suprafata debara = 4.14 mp Suprafata hol = 14.39 mp Suprafata balcon = 12.88 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 216(108P+108E)+31T+18B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 108.00 mp Suprafata baie = 4.55 mp Suprafata living = 46.92 mp Suprafata bucatarie = 12.80 mp Suprafata hol = 11.63 mp Suprafata camera centrala termica = 10.24 mp Suprafata terasa 1 = 14.02 mp Suprafata terasa 2 = 16.64 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 108.00 mp Suprafata camera 1 = 16.64 mp Suprafata camera 2 = 15.57 mp Suprafata camera 3 = 12.47 mp Suprafata baie 1 = 6.82 mp Suprafata baie 2 = 10.24 mp Suprafata debara = 4.55 mp Suprafata dressing = 4.31 mp Suprafata hol = 10.82 mp Suprafata balcon 1 = 7.70 mp Suprafata balcon 2 = 10.20 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 226(113P+113E)+17T+16B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 113.00 mp Suprafata camera 1 = 11.15 mp Suprafata camera 2 = 12.50 mp Suprafata baie = 7.63 mp Suprafata living = 56.46 mp Suprafata camara = 7.15 mp Suprafata terasa = 17.15 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 113 mp Suprafata camera 3 = 10.58 mp Suprafata camera 4 = 11.95 mp Suprafata baie = 7.79 mp Suprafata living = 19.78 mp Suprafata debara = 4.79 mp Suprafata balcon = 15.95 mp Vid

    • Casa lemn Model P- FRG 247+69T

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici: Suprafata construita = 247 mp Suprafata camera 1 = 15.58 mp Suprafata camera 2 = 14.35 mp Suprafata camera 3 = 14.78 mp Suprafata camera 4 = 15.95 mp Suprafata camera 5 = 15.58 mp Suprafata camera 6 = 14.35 mp Suprafata camera de joaca = 14.11 Suprafata baie 1 = 9.72 mp Suprafata baie 2 = 16.11 mp Suprafata WC = 2.77 mp Suprafata hol 1 = 7.65 m Suprafata hol 2 = 5.28 mp Suprafata living + bucatarie = 77.79 mp Suprafata terasa = 68.47 mp

    • Casa lemn Model P- FRG 233(129P+104E)+39T+3B

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 129.00 mp Suprafata camera 1 = 15.84 mp Suprafata camera 2 = 10.16 mp Suprafata camera 3 = 10.37 mp Suprafata baie 1 = 4.86 mp Suprafata baie 2 = 4.34 mp Suprafata living = 28.29 mp Suprafata bucatarie = 10.15 mp Suprafata hol = 6.21 mp Suprafata hol intrare = 6.88 mp Suprafata terasa = 16.47 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 104.00 mp Suprafata camera 4 = 15.84 mp Suprafata camera 5 = 10.16 mp Suprafata camera 6 = 10.37 mp Suprafata baie 1 = 4.86 mp Suprafata baie 2 = 4.34 mp Suprafata hol = 22.04 mp Suprafata camera de serviciu = 2.39 mp Suprafata terasa etaj = 23.37 mp Suprafata balcon = 3.11 mp Gol living

    • Casa lemn Model P- FRG 326(172P+154E)20T+24B+25G

     Casa din lemn cu urmatoarele : Caracteristici parter: Suprafata construita = 172 mp Suprafata camera 1 = 15.85 m Suprafata baie = 6.30 mp Suprafata living = 33.54 mp Suprafata bucatarie = 32.53 mp Suprafata camara = 3.97 mp Suprafata camera centrala termica = 5.60 mp Suprafata hol = 15.22 mp Suprafata terasa = 8.82 mp Suprafata garaj = 25.00 mp Caracteristici etaj: Suprafata construita = 154.00 mp Suprafata camera 1 = 15.35 mp Suprafata camera 2 = 16.41 mp Suprafata camera 3 = 22.69 mp Suprafata camera 4 = 27.53 mp Suprafata baie 1 = 6.30 mp Suprafata baie 2 = 8.10 mp Suprafata dressing = 5.60 mp Suprafata hol = 23.25 mp Suprafata living = 12.56 mp Suprafata balcon 1 = 2.99 mp Suprafata balcon 2 = 1.96 mp Suprafata balcon 3 = 9.97 mp Suprafata balcon 4 = 6.33 mp Suprafata balcon 5 = 3.95 mp

   • Confort termic

    • Reglementari termice

     Scurta analiza asupra constructiei de case. Reglementari de performanta energetica pentru cladiri noi si parti noi din cladiri (RT). Consecinte ale aplicarii noilor reglementari termice. Cum se calculeaza consumul energetic ? Regulile care trebuiesc respectate la constructia unei cladiri cu consum redus de energie

    • Ce este confortul termic ?

     Ce inseamna sa te simti bine din punct de vedere termic ? "Sa nu iti fie nici prea rece, nici prea cald, sa nu simti curenti de aer dezagreabili". Cum se calculeaza nevoia de caldura ? Calcule pentru determinarea confortului termic.

   • Rezistenta la cutremur

    • Rezistenta la cutremur

     Constructiile de lemn sunt foarte rezistente la cutremur datorita calitatilor materialului din care sunt realizate: ductilitate, robustete, elasticitate. Casele realizate din lemn spre deosebire de casele realizate din alte materiale sunt mult mai sigure dintr-un singur motiv: puterea declansata de un cutremur echivaleaza cu forta exercitata de undele seismice asupra maselor constructiilor, forta proportionala cu masele. De exemplu, cimentul are o rezistenta comparabila cu cea a lemnului dar o greutate de 4 ori mai mare decat acesta. Din acest motiv, in situatii de risc seismic lemnul, fiind un material mai lejer si mai ductil prezinta mai multe calitati antiseismice.

   • Intrebari si raspunsuri

    • Intrebari si raspunsuri

     Ce tip de fundatie este necesara pentru o casa din lemn ? In sarcina cui este realizarea fundatiei ?Montajul este asigurat ? Care sunt elementele care influenteaza pretul constructiei unei case ? Firma specializata sau regie proprie ? Focul, pericol iminent pentru casele din lemn ?Toate casele din lemn au aspect rustic, de case de vacanta ? Care este durata de viata a unei case din lemn ? Ce fel de sistem de incalzire poate fi folosit ? Cum se monteaza instalatia electrica ? Ce tip de invelitoare se poate utiliza pentru acoperis ? De ce sa cumpar o casa din lemn ?

  • Casute chertate

   • Prezentare Casute chertate

    Casutele din aceasta sectiune sunt realizate din elemente chertate cu simplu sau dublu nut si feder. Calduroase, naturale si cu proprietati de izolare termica, casutele din lemn se vor integra perfect in mediul dvs de viata. Lemnul poseda calitati de izolare termica mult mai bune decat alte materiale cum ar fi PVC-ul sau metalul. Iarna, casuta dvs din lemn va fi mai bine protejata la frig, si vara va conserva racoarea.

   • Casute chertate Gama FRG

    • Prezentare Gama FRG

     Gama de casute "FRG" este considerata o gama Premium. Ea a fost conceputa de o maniera extrem de flexibila astfel incat sa va ofere dumneavoastra posibilitatea de a personaliza cat mai mult casuta dorita.

    • Care sunt caracteristicile de baza ale casutelor din gama FRG ?

     Casutele chertate din gama FRG au urmatoarele caracteristici de baza: Inaltimi mari la coama (minim 3 m) si la streasina Peretii - realizati prin chertare din elemente profilate cu simplu sau dublu nut si feder Latimea elementelor profilate este constanta. Acoperisului este realizat din lambriu de 20 mm, fixat pe pene din lemn lamelar lipit (rezista inclusiv la invelitoare din tigla): Acoperis avansat : - in fatada - 50 cm - in laterale - 25 cm - in spate - 25 cm Scanduri decorative la acoperis, grosime : 20 mm. Tamplarie: - o usa plina (masiva) sau cu geam, pasaj util 800 x 1900mm cu feronerie aferenta - o fereastra cu deschidere spre interior 900 x 600 mm cu feronerie aferenta

    • Ce dimensiuni pot avea casutele si ce grosimi de pereti sunt disponibile ?

     O casuta din gama FRG poate avea dimensiuni de la 2 x 2 m pana la 5 x 5 m din jumatate in jumatate de metru (exemplu: 2 x 2 ; 2,5 x 2; 2,5 x 2, 5 etc).

    • Cum sa va personalizati casuta ?

    • Variante constructive predefinite ale gamei de casute FRG

     O casuta din gama FRG poate avea dimensiuni de la 2 x 2 m pana la 5 x 5 m din jumatate in jumatate de metru (exemplu: 2 x 2 ; 2,5 x 2; 2,5 x 2, 5 etc).

    • Cum se coteaza o casuta chertata ?

    • Casuta Model FRG 404028 - SP

     Casuta Model FRG 404028-SP, realizata in varianta Standard Plus, are dimensiunile 4000 x 4000 mm.

    • Casuta Model FRG 202520-S

     Casuta chertata Model FRG 202520-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile: 2000 x 2500 mm.

    • Casuta Model FRG 505028-C

     Casuta Model FRG 505028-C, realizata in varianta Confort, are dimensiunile 5000 x 5000 mm.

    • Casuta Model FRG 404040-SP

     Casuta Model FRG 404040-SP, realizata in varianta Standard Plus, are dimensiunile 4000 x 4000 mm.

    • Casuta Model FRG 202040-S

     Casuta Model FRG 202040-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile 2000 x 2000 mm.

    • Casuta Model FRG 252528-S+S

     Casuta Model FRG 252528-S+S (cu sopron lateral), realizata in varianta Standard, are dimensiunile 2500 x 2500 mm.

    • Casuta Model FRG 303028-S

     Casuta Model FRG 303028-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile 3000 x 3000 mm.

    • Casuta Model FRG 252528-S

     Casuta Model FRG 252528-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile 2500 x 2500 mm.

    • Casuta Model FRG 404528-SP

     Casuta Model FRG 404528-SP, realizata in varianta Standard Plus, are dimensiunile 4000 x 4500 mm.

    • Casuta Model FRG 203028-S

     Casuta Model FRG 203028-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile 2000 x 3000 mm.

    • Casuta Model FRG 202028-S

     Casuta Model FRG 202028-S, realizata in varianta Standard, are dimensiunile 2000 x 2000 mm.

    • Casuta Model FRG 303540-C

     Casuta Model FRG 303540-C, realizata in varianta Confort, are dimensiunile 3000 x 3500 mm.

    • Casuta Model FRG 403528-CP

     Casuta Model FRG 403528-CP, realizata in varianta Confort Plus, are dimensiunile 4000x 3500 mm.

    • Casuta Model FRG 353528-CP

     Casuta Model FRG 353528-CP, realizata in varianta Confort Plus, are dimensiunile 3500x 3500 mm.

    • Casuta Model FRG 304028-SP

     Casuta Model FRG 304028-SP, realizata in varianta Standard Plus, are dimensiunile 3000 x 4000 mm.

   • Casute chertate Gama EKO

    • Prezentare Gama EKO

     De ce ne-am gandit la o Gama EKO? EKO = economie, ecologic... si de aici a rezultat ideea reducerii costurilor de materiale si de manopera. Aceasta gama se caracterizeaza prin reducerea inaltimii la coama, pastrand in schimb caracteristicile de baza si utilitatea casutelor.

    • Casuta Model EKO 202020

     Casuta de gradina Model EKO 202020 are dimensiunile 2000 x 2000 mm.

    • Casuta Model EKO 252520

     Casuta de gradina Model EKO 252520 are dimensiunile 2500 x 2500 mm.

    • Casuta Model EKO 303028

     Casuta de gradina Model EKO 303028 are dimensiunile 3000 x 3000 mm.

    • Casuta Model EKO 252528

     Casuta de gradina Model EKO 252528 are dimensiunile 2500 x 2500 mm.

    • Casuta Model EKO 252540

     Casuta de gradina Model EKO 252540 are dimensiunile 2500 x 2500 mm.

    • Casuta Model EKO 404040

     Casuta de gradina Model EKO 404040 are dimensiunile 4000 x 4000 mm.

  • Casute din panouri

   • Prezentare Casute din panouri

    Casutele din aceasta sectiune sunt realizate din panouri premontate in fabrica. Ele au fost proiectate si fabricate in ideea de facilita la maxim montajul, acesta putand fi facut cu usurinta chiar de dvs. Au o larga paleta de intrebuintari dar in general sunt folosite ca loc de depozitare a diferitelor unelte si obiecte din gospodaria dvs.

   • Gama de casute "FRG - CP"

    Casutele din aceasta sectiune sunt realizate din panouri premontate in fabrica. Ele au fost proiectate si fabricate in ideea de facilita la maxim montajul, acesta putand fi facut cu usurinta chiar de dvs. Au o larga paleta de intrebuintari dar in general sunt folosite ca loc de depozitare a diferitelor unelte si obiecte din gospodaria dvs.

   • Gama de casute "EKO - CP"

    Gama de casute « EKO » a fost proiectata in ideea reducerii costurilor de materiale si manopera

   • Casuta FRG 252520 - CP

    Casuta din panouri Model FRG 252520 - CP. Permite aranjarea cu usurinta a uneltelor si obiectelor din gospodaria dvs.

   • Casuta FRG 423620- M

    Casuta din panouri Model FRG 423620-CU-Mixta Casuta are 2 camere una cu acces din fatada si una cu acces din laterala cu rol de magazie laterala. Permite aranjarea cu usurinta a uneltelor si obiectelor din gospodaria dvs.

   • Casuta FRG 151020 - CU

    Casuta din panouri Model FRG 151020 - CU Permite aranjarea cu usurinta a uneltelor din gospodaria dvs.

   • Casuta FRG 252520 - CU

    Casuta din panouri Model FRG 252520 - CU Permite aranjarea cu usurinta a uneltelor si obiectelor din gospodaria dvs.

   • Casuta FRG 202020 - CU

    Casuta din panouri Model FRG 202020 - CU Permite aranjarea cu usurinta a uneltelor si obiectelor din gospodaria dvs.

   • Casuta FRG 101020 - CU

    Casuta din panouri Model FRG 101020 - CU Permite aranjarea uneltelor si obiectelor din gospodaria dvs.

  • Casute comercianti

   • Prezentare Casute comercianti

    Casutele pentru comercianti (chioscuri, tonete) sunt special concepute pentru desfasurarea activitatii de comert stradal si in targuri, piete. La fel de bine aceste produse pot fi folosite la diverse expozitii. Caracteristica lor de baza este ca sunt rapid demontabile, pliabile si reutilizabile.

   • Gama de casute FRG-COM

    • Prezentare Gama "FRG-COM"

     Casuta este executata din panouri premontate care se asambleaza / dezasambleaza cu usurinta. Se monteaza/demonteaza in cca 25 min.

    • Casuta FRG 202020 - COM

     Casuta pentru comercianti Model FRG 202020 - COM. Utila pentru comercianti ce expun pentru vanzare produse putin voluminoase. Usor de montat, demontat si depozitat.

    • Casuta FRG 302020 - COM

     Casuta pentru comercianti Model FRG 302020 - COM. Utila pentru comercianti ce expun pentru vanzare produse putin voluminoase. Usor de montat, demontat si depozitat.

    • Casuta FRG 402020 - COM

     Casuta pentru comercianti Model FRG 402020 - COM. Utila pentru comercianti ce expun pentru vanzare produse voluminoase. Usor de montat, demontat si depozitat.

    • Casuta FRG 403020 - COM

     Casuta pentru comercianti Model FRG 403020 - COM. Utila pentru comercianti ce expun pentru vanzare produse voluminoase. Usor de montat, demontat si depozitat.

   • Gama de casute - FRG KT

    • Prezentare Gama FRG - KT

     Casutele din gama FRG-KT au fost concepute sa ofere posibilitatea modularii evolutiv dimensionale. Practic, pornind de la cele doua module de baza adica, casuta FRG-KTS sau FRG-KTM putem obtine casute mai mari.

    • Casuta FRG - KTS 2724

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KTS 2724 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KTM 3324

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KTM 3324 A fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii.Se monteaza/demonteaza cu mare usurinta. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KTL 4024

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KTL 4024 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KTXS 5424

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KTXS 5424 este rezultatul conceptului de modularitate al gamei KP ce permite obtinerea de casute mai mari prin alipirea casutelor FRG - KT. Optimizata pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KTXM 6624

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KTXM 6624 este rezultatul conceptului de modularitate al gamei KP ce permite obtinerea de casute mai mari prin alipirea casutelor FRG - KT. Optimizata pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

   • Gama de casute - FRG KP

    • Prezentare Gama FRG - KP

     Casutele din gama FRG - KP prezinta trei caracteristici esentiale: 1. Viteza mare de asamblare / dezasamblare - cca 5 minute 2. Toata casuta demontata formeaza un singur pachet - panourile premontate sunt asamblate intre ele cu balamale in asa fel incat pliate, formeaza un pachet. 3. Sistemul ingenios de usi - obloane care ofera posibilitati multiple de expunere a marfii.

    • Casuta de comercianti pliabila FRG - KP 2724

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KP 2724 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KPM 3324

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KPM 3424 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KPXS 5424

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KPXS 5424 este rezultatul conceptului de modularitate al gamei KP ce permite obtinerea de casute mai mari prin alipirea casutelor FRG - KP. Optimizata pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KPXM 6624

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KPXM 6624 este rezultatul conceptului de modularitate al gamei KP ce permite obtinerea de casute mai mari prin alipirea casutelor FRG - KP. Optimizata pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KPXXM 6647

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KPXXM 6647 este rezultatul conceptului de modularitate al gamei KP ce permite obtinerea de casute mai mari prin alipirea casutelor FRG - KP. Optimizata pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

   • Gama de casute - FRG KS

    • Prezentare Gama KS

     Casutele din gama KS au fost concepute special pentru anumite activitati de comert, la cererea unor clienti ai nostri. Gama pastreaza conceptul de pliabil si prezinta trei caracteristici esentiale: 1. Viteza mare de asamblare / dezasamblare - cca 5 minute 2. Toata casuta demontata formeaza un singur pachet - panourile premontate sunt asamblate intre ele cu balamale in asa fel incat pliate, formeaza un pachet. Pachetele se pot stivui unele peste altele. 3. Modulare evolutiv dimensionala.

    • Casuta FRG - KS 8047

     Casuta pentru comercianti Model MFRG - KS 8047 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

    • Casuta FRG - KS 4030

     Casuta pentru comercianti Model FRG - KS 4030 a fost conceputa pentru activitati stradale, piete, targuri, expozitii. Produsul se livreaza in kit gata de montaj cu toate accesoriile aferente si instructiuni de montaj.

  • Casute pentru copii

   • Prezentare Casute pentru copii

    Casutele din aceasta sectiune sunt realizate din panouri premontate in fabrica. Ele au fost proiectate si fabricate in ideea de facilita la maxim montajul, acesta putand fi facut cu usurinta chiar de dvs. Se pot monta in locuri special amenajate si chiar in curtea dvs., acestea fiind un loc potrivit si pentru depozitarea jucariilor. Prezinta o stabilitate foarte buna, iar prin modul de constructie, imbinare si finisare se garanteaza securitatea maxima a copiilor.

   • Casuta FRG - KIDS 1

    Casuta pentru copii Model FRG - KIDS 1 realizata din panouri premontate in fabrica.

   • Casuta FRG - KIDS 2

    Casuta pentru copii Model FRG - KIDS 2 cu nisipiera si sopron lateral.

   • Casuta FRG - KIDS 3

    Casuta pentru copii Model FRG - KIDS 3, colorata, cu usa in fatada si fereastra cu oblon.

   • Casuta FRG - KIDS 4

    Casuta pentru copii Model FRG - KIDS 4, suspendata, cu scara si terasa.

   • Casuta FRG - KIDS 5

    Casuta pentru copii Model FRG - KIDS 5, suspendata, cu scara si terasa.

  • Garaje si carporturi

   • Prezentare Garaje si Carporturi

    Garajele si carporturile au ca rol principal adapostirea masinii dumneavoastra de intemperii. Adesea sunt folosite si ca loc de depozitare a diferitelor obiecte din gospodaria dvs. Garajele si carporturile propuse de Fragetico Group sunt realizate din lemn de rasinoase cu diverse grosimi. Garajele pot fi cu sau fara izolatie.

   • Garaj FRG 365528-G

    Modelul FRG 365528 - G poate fi realizat, la cererea clientului, intr-o gama variata de dimensiuni. Peretii pot fi sau nu izolati si sunt realizati prin chertare din elemente profilate cu simplu sau dublu nut si feder.

   • Garaj FRG 305528-G

    Garajul FRG 305528 - G este un model ce poate fi realizat in mai multe dimensiuni, care depind de necesitatile clientului. Peretii pot fi sau nu izolati si sunt realizati prin chertare din elemente profilate cu simplu sau dublu nut si feder.

   • Garaj lemn FRG 427540 - P

    Garajul model FRG 427540 - P este realizat din panouri premontate ce se asambleaza intre ele prin holzsuruburi. Panourile sunt realizate la randul lor din elemente rindeluite cu nut si feder din molid - grosime de 40 mm asamblate intr-un cadru. Acest aspect faciliteaza montajul si mareste considerabil viteza de asamblare.

   • Carport FRG 6040

    Carportul model FRG 6040 pentru doua masini este realizat din lemn de rasinoase. Dimensiuni 4000 x 6000 mm. Suprafata carport - 24 m2

   • Carport Model FRG 3555-S160

    Daca doriti sa adapostiti masina dvs fara sa afectati gradina de langa casa, va propunem sa utilizati aceasta constructie din lemn numita Carport. Mai mult, puteti sa-l utilizati si ca o pergola pentru a profita din plin de natura si de a respira aer curat.

   • Carport Model FRG 4040-R

    Aceasta constructie din lemn numita Carport are menirea sa protejeze masina dvs de capriciile vremii. Puteti sa-l utilizati si ca o pergola pentru a profita din plin de natura si de a respira aer curat.

   • Carport Model FRG 6051 - EL

    Carport estetic din lemn de rasinoase, ideal pentru a adaposti doua masini.

   • Carport Model FRG 6051-LB

    Carport realizat din lemn de rasinoase, ideal pentru protectia masinii dvs., practic si incapator.

  • Pergole

   • Prezentare Pergole

    Pergolele sunt elemente decorative care se amplaseaza in exteriorul casei dvs. pentru a da un aspect placut curtii sau gradinii in care se afla. Ele contureaza intrarea in casa, evidentiaza terasele, gradinile, imbunatatind vizibil aspectul acestora.

   • Pergola Model FRG 1

    Pergola Model FRG 1 la care se pot atasa doua jardiniere si o bancuta.

   • Pergola Model FRG 2

    Pergola Model FRG 2 - ideala pentru servit masa in gradina dvs, la adapost de soare sau ploaie.

   • Pergola Model FRG 3

    Pergola Model FRG 3 ideala pentru diminetile insorite in care se poate servi relaxant cafeaua.

   • Pergola Model FRG 4

    Pergola Model FRG 4 este un mediu propice momentelor de relaxare din timpul zilei.

   • Pergola Model FRG 5

    Pergola Model FRG 5 este alegerea ideala pentru a crea un loc de relaxare in mijlocul naturii, chiar in curtea dvs., ferindu-va de razele solare si de intemperii.

   • Pergola Model FRG 6

    Pergola Model FRG 6 va da un aspect placut fatadei casei dvs.

   • Pergola Model FRG 7

    Pergola Model FRG 7 este formata din module. In functie de spatiul de amplasare se calculeaza numarul de module necesare realizarii pergolei dorite.

   • Pergola Model FRG 8

    Pergola Model FRG 8 este destul de incapatoare pentru a amplasa in interiorul ei un barbecue si un mobilier potrivit pentru a servi masa impreuna cu familia si prietenii.

  • Foisoare

  • Chioscuri

   • Prezentare Chioscuri

    Accesibile din punct de vedere financiar, chioscurile din lemn se integreaza perfect in mediul natural, fiind ideale pentru relaxarea in natura. Ele mai pot fi folosite si in scopuri comerciale - vanzari de ziare, racoritoare, etc.

   • Chiosc Model FRG 12 R

    Chioscul de gradina Model FRG 12 R este conceput special pentru a da un plus de confort diminetilor insorite in care va serviti ceaiul sau cafeaua dar si momentelor in care sunteti in compania celor dragi si alegeti mijlocul naturii. Pentru aceasta este nevoie si de un mobilier pe masura care sa fie in concordanta cu stilul ales.

   • Chiosc Model FRG 13 RA/20 RA

    Acest chiosc se fabrica in 2 versiuni: FRG 13 RA si FRG 20 RA unde numerele reprezinta suprafetele lor. Cu podeaua inaltata de la sol si acoperisul invelit cu stuf (optional), acest chiosc ofera gradinii dumneavoastra un aer exotic si relaxant. Pentru aceasta este nevoie si de un mobilier pe masura care sa fie in concordanta cu stilul ales.

   • Chiosc Model FRG 16 RCH

    Chioscul de gradina rectangular Model FRG 16 RCH, potrivit celor carora le place stilul clasic ofera curtii dumneavoastra atat un aer elegant cat si unul relaxant. Pentru aceasta este nevoie si de un mobilier pe masura care sa fie in concordanta cu stilul ales.

   • Chiosc Model FRG 16 RP

    Chioscul de gradina Model FRG 16 R este ideal pentru relaxarea dupa o baie in piscina, protejandu-va de razele arzatoare ale soarelui. Pentru aceasta este nevoie si de un mobilier pe masura care sa fie in concordanta cu stilul ales.

  • Mobilier de gradina

   • Prezentare Mobilier de gradina

    Curtea interioara reprezinta mai mult decat o simpla extensie a casei dvs. Daca planul arhitectural si designul sunt bine realizate, acest spatiu poate fi transformat intr-o zona confortabila si un excelent spatiu de relaxare.Pentru aceasta aveti nevoie si de un mobilier care sa fie in concordanta cu stilul si modelul locuintei dvs. Pentru realizarea lui, cel mai des folosit este lemnul, deoarece este materialul care se apropie cel mai mult de natura.

   • Mobilier Model Amalia

    Mobilier Model Amalia format din masa cu blat hexagonal si bancute cu blat trapezoidal.

   • Mobilier Model Elena

    Mobilier Model Elena format din masa cu blat rotund si patru bancute, potrivit pentru amenajarea, foisoarelor, teraselor, chioscurilor de gardina, etc.

   • Mobilier Model Stela

    Mobilier Model Stela format din masa cu platou turnant suprapus, si opt bancute care stranse formeaza o banca circulara.

   • Mobilier Model Iuliana

    Mobilierul Model Iuliana, format dintr-o masa si doua bancute, da un aspect rustic locului in care este amplasat.

   • Mobilier Model Magda

    Mobilierul Model Magda, format dintr-o masa si doua bancute, va ofera dvs. si apropiatilor dvs. un plus de confort pe durata timpului petrecut servind un ceai, o cafea....

   • Mobilier Model Ela

    Mobilier Model Ela format dintr-o masa simpla, o bancuta si doua scaune confortabile.

   • Mobilier Model Alexandra

    Mobilier Model Alexandra format dintr-o masa, banca cu spatar si una fara spatar.

   • Mobilier Model Doina

    Mobilier Model Doina format dintr-o masa simpla si 4/6 scaune confortabile.

   • Mobilier Model Berarie

    Mobilier Model Berarie format dintr-o masa si doua banchete. Dupa cum se observa din denumire, acest mobilier este potrivit pentru berarii, terase, restaurante, iar datorita stilului sau de pliere, acesta poate fi usor de transportat si de depozitat.

   • Mobilier Model Martin

    Mobilierul Model Martin este potrivit pentru zilele in care v-ati propus sa invitati prietenii la un picnic.

   • Mobilier Model Ioana

    Aveti bancute si nu stiti ce masa s-ar potrivi? Masa Model Ioana cu blat rotund este potrivita intr-o gospodarie in care spatiul este limitat, aceasta fiind foarte incapatoare.

   • Mobilier Model Alina

    Bancheta Model Alina are un design placut si ofera un plus de confort atunci cand doriti sa cititi o carte la umbra unui copac sau pur si simplu cand doriti sa va relaxati bucurandu-va de zilele insorite.

   • Mobilier Model Picinic

   • Mobilier Model Taburet

    Scaunul Model Taburet este simplu fara spatar, il gasim in majoritatea gospodariilor deoarece datorita dimensiunilor sale mici poate intra foarte usor sub masa, ocupand cat mai putin spatiu.

   • Mobilier Model Bar

    Masa Model Bar este conceputa special pentru a fi amplasta in baruri dar totodata se incadreaza foarte bine si in gradina dvs.

   • Mobilier Model Taburet - Bar

    Acest model, Taburet-Bar, cu blat rotund este special conceput pentru amplasarea acestuia in baruri, restaurante, terase, etc.

  • Garduri

   • Prezentare Garduri

    V-ati intrebat vreodata la ce este bun gardul? De ce avem nevoie de el? Daca stai sa-l privesti, in functie de model, gardul exprima care e relatia proprietarului cu vecinatatea, strada, trecatorii sau cu vizitatorii! Gandit de cele mai multe ori in concordanta cu stilul casei, gardul are suficiente posibilitati de-a se manifesta pe plan estetic (folosit ca ornament in gradini), el avand totodata si functia de a proteja casa si curtea dvs. In prezentarea urmatoare noi va dam cateva idei dar nu excludem nici posibilitatea de a veni si dvs. cu proiecte noi!

   • Gard Model Eugen

    Modelul Eugen datorita dimensiunilor sale se potriveste perfect in delimitarea gradinitelor de flori.

   • Gard Model Iustin

    Modelul Iustin avand un design simplu, este foarte usor de montat si amplasat!

   • Gard Model Ciprian

    Modelul Ciprian se potriveste foarte bine la delimitarea curtilor in care se afla constructii cu dimensiuni mari iar in ciuda aspectului sau sobru acest tip de gard ne ofera o calda invitatie de-a intra...

   • Gard Model Grecia

    Modelul Grecia contureaza si da un aspect placut teraselor locuintelor dumneavoastra.

   • Gard Model Sebi

    Modelul Sebi este un panou de gard din lemn de rasinoase folosit indeosebi la delimitari interioare.

   • Gard Model Cristi

    Modelul Cristi da un aer rustic locuintei dumneavoastra.

   • Gard Model Alex

    Modelul Alex este format din imbinarea unui panou tip "V" cu un alt panou tip "grilaj".

   • Gard Model Caro

    Modelul Caro poate fi folosit ca element decorativ (panou separator).

   • Gard Model Mini

    Modelul Mini, datorita dimensiunilor lui mici poate fi folosit pentru imprejmuirea gradinitelor de flori.

   • Gard Design

    Modelul Design format din panouri cu jardiniere intre ele, ofera gradinii dumneavoastra un aspect deosebit.

   • Gard Carmen

    Modelul Design format din panouri cu jardiniere intre ele, ofera gradinii dumneavoastra un aspect deosebit.

   • Gard Rocco

    Modelul Design format din panouri cu jardiniere intre ele, ofera gradinii dumneavoastra un aspect deosebit.

  • Jardiniere

   • Prezentare Jardiniere

    Jardinierele sunt o idee incantatoare de a adauga in mod simplu si eficient culoare si verdeata in apartamentul sau casa dvs. Sunt perfecte mai ales pentru cei care vor sa se bucure de o gradina in miniatura, dar nu au spatiul si timpul necesare.

   • Jardiniera Model FRG 1

    Jardiniera Model FRG 1 poate fi utilizata ca suport pentru ghivece de flori.

   • Jardiniera Model FRG 2

    Modelul FRG 2 este realizat ca un set de jardiniere (ghivece) din lemn de rasinoase, de tip hexagonal.

   • Jardiniera Model FRG 3

    Modelul FRG 3 realizat din lamele din lemn de rasinoase are un design simplu, accentuat de imbinarea lamelelor prin chertare.

   • Jardiniera Model FRG 4

    Modelul FRG 4 este un suport cu 2 nivele, oferindu-va posibilitatea de a aseza mai multe ghivece cu flori.

   • Jardiniera Model FRG 5

    Modelul FRG 5 realizat din panouri asezate pe 3 nivele este usor demontabil astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu pe timpul depozitarii in casa dvs.

   • Jardiniera Model FRG 6

    Modelul FRG 6 este format din 3 module: 2 coltare si o liera.

   • Jardiniera Model FRG 7

    Modelul FRG 7 este realizat prin amplasarea unei liere intre 2 jardiniere Model FRG 8.

   • Jardiniera Model FRG 8

    Modelul FRG 8 este potrivit pentru gradinile mai putin spatioase si nu numai. In spatiile mai mari se pot aseza langa liere formand jardiniere mai mari.

   • Jardiniera Model FRG 9

    Modelul FRG 9 este format din lamele din lemn de rasinoase asezate vertical intr-un cadru de 90 mm.

   • Jardiniera Model FRG 10

    Modelul FRG 10 este format din lamele din lemn de rasinoase asezate vertical intr-un cadru de 90 mm cu pervaz.

   • Jardiniera Model FRG 11

    Modelul FRG 11 prin design-ul sau dreptunghiular permite asezarea mai multor tipuri de flori astfel incat sa dea un aspect viu colorat fatadei casei dvs. si a altor locuri in care doriti sa o amplasati.

   • Jardiniera Model FRG 12

    Modelul FRG 12 este potrivit pentru asezarea florilor in colturile locuintelor.

   • Jardiniera Model FRG 13

    Modelul FRG 13 este creat astfel incat sa lase apa sa se scurga din pamant dar fara sa ude peretele casei.

   • Jardiniera Model FRG 14

    Modelul FRG 14 este format dintr-o jardiniera dreptunghiulara, pe una din partile laterale avand fixat un grilaj ideal pentru florile urcatoare.

  • Adaposturi animale

   • Prezentare Adaposturi animale

    Aveti animalute care traiesc la curte? Suntem siguri ca nu va lasa inima sa le lasati sub cerul liber... Noi va dam solutia: cititi detaliile modelelor prezentate mai jos si aflati beneficiile lor dupa care, alegeti unul din modelele noastre in functie de talia lor si sigur veti fi bucuros sa le stiti in siguranta, protejat de intemperii sau razele puternice ale soarelui. In functie de design, adaposturile pot fi un placut element decorativ in curtea sau gradina dvs.

   • Cusca Model Alpha

    Cusca pentru caine model Alpha este realizata in cinci versiuni in functie de marimea cainelui dumneavoastra: S, M, L, XL si XXL. Avand peretii izolati, protejeaza cainele dumneavoastra in orice anotimp.

   • Cusca Model Maxx Plus

    Cusca pentru caine model Maxx Plus are urmatoarele caracteristici: - are terasa inclusa - ofera animalului dvs. protectie sporita fata de rafalele de vant si in acelasi timp ii asigura un adapost contra ploii, zapezii si soarelui. - este complet demontabila. Permite transportul in Kit dezasamblat. Se monteaza cu usurinta pe baza unor instructiuni de montaj. - are inclus un sistem rabatabil cu castron din inox. - tratament de protectie exterioara realizat din: - 1 strat de impregnare - 2 straturi de lazura cu nanotehnologie rezistenta la intemperii

   • Cusca Model Duplex

    Cusca pentru caine model Duplex este conceputa special pentru adapostirea a doi caini.

   • Cusca Model Triplex Eko

    Cusca pentru caine model Triplex este conceputa special pentru adapostirea a trei caini.

   • Cusca Model Duplex

    Cusca pentru caine model Duplex este conceputa special pentru adapostirea a doi caini.

   • Cusca Model Triplex

    Cusca pentru caine model Triplex este conceputa special pentru adapostirea a trei caini.

   • Cusca Model Maxx

    Cusca pentru caine model Maxx, cu terasa inclusa, ofera animalului dvs. protectie sporita fata de rafalele de vant si in acelasi timp ii asigura un adapost contra ploii, zapezii si soarelui.

   • Cusca Model Rex

    Cusca pentru caine model Rex este realizata in trei versiuni in functie de marimea cainelui dumneavoastra: talie mica, medie si mare.

   • Cusca Model Rex T

    Cusca pentru caine model Rex T cu terasa acoperita ofera cainelui dvs. atat un plus de confort cat si de protectie impotriva intemperiilor si razelor soarelui.

   • Cusca Model Puffy

    Cusca model Puffy, cu un superb mezanin, este potrivita atat pentru catelul cat si pentru pisica dvs. Ea ofera animalului dvs. un extra - confort compus dintr-un pat suprainaltat accesibil printr-o scara si o cusca relaxanta.

   • Boxa de cai Model Pegas

    Aceasta boxa ofera calului dumneavoastra comfort si adapost impotriva intemperiilor. Nu este prevazuta cu invelitoare pentru acoperis ,usi sau ferestre deoarece lasam la aprecierea dumneavoastra ce tip sa utilizati.

   • Cotet pentru pui FRG CP-XL

    Cotetul prezentat mai jos serveste la adapostirea gainilor si puilor acestora iar datorita dimensiunilor sale poate fi usor de mutat dintr-un loc in altul in functie de iarba.

  • Podete de gradina

   • Prezentare Podete de gradina

    Puteti crea si in gradina dvs. atmosfera unei frumoase gradini japoneze!!! Este de ajuns sa plasati un podet de lemn intre straturile cu flori, langa o fantana, sau deasupra unui un mic lac! Se pot folosi atat in scop decorativ cat si pentru traversare!

   • Podet de gradina Model Decor

    Modelul Decor poate fi amplasat intre straturile de flori, langa o fantana, deasupra unui firicel de apa, si in oricare alt loc din gradina dvs., unde considerati ca se potriveste mai bine!

   • Podet de gradina Model Stil

    Modelul Stil datorita dimensiunilor sale poate fi amplasat deasupra unor lacuri mici, firicele de apa, etc.

  • Rastel pentru sticle

   • Rastel Model Bordeaux

    Aveti mai multe sticle de vin si nu aveti spatiu de depozitare? Va prezentam "Rastelul Bordeaux" ideal pentru sticlele cu vin deoarece acestea se aseaza usor inclinate!

  • Balustrade

   • Prezentare Balustrade

    Atat balustradele pentru scari cat si cele pentru terase si balcoane sunt recomandate mai ales pentru case de vacanta, vile spatioase sau locuinte mai mari. Sunt ideale pentru casele in care predomina stilul clasic, rustic sau traditional, creand o impresie de naturalete si caldura.

   • Balustrada Model Elada 1

    Balustrada Model Elada 1 este potrivita pentru delimitarea balcoanelor si teraselor.

   • Balustrada Model Elada 2

    Balustrada Model Elada 2 este potrivita pentru delimitarea scarilor exterioare.

  • Paleti si Boxpaleti

   • Prezentare Paleti si Boxpaleti

    Paletii se folosesc in doua scopuri: deseori ii folosim ca suporti pentru produsele mari ce urmeaza a fi transportate cu ajutorul unui motostivuitor dar ii putem folosi si ca recipiente pentru depozitarea fructelor sau legumelor.

   • Palet Model Extra

    Paletul Model Extra ideal ca suport pentru transportarea mai sigura a produselor de dimensiuni mari.

   • Boxpalet Model Standard

    Paletul Model Standard este destinat depozitarii fructelor sau legumelor.

   • Boxpalet Model Rafi

    Paletul Model Rafi este destinat depozitarii cartofilor.

   • Boxpalet Model Fruit

    Paletul Model Fruit ideal ca suport pentru transportarea mai sigura a produselor de dimensiuni mari.

   • Europalet

    Europaletii, executati confrom standard UIC 432-5 , sunt singura modalitate de transport agreata de Uniunea Europeana.

  • TransforMob

  • Alte Produse

   • Prezentare Alte Produse

    In aceasta pagina este prezentat suplimentar cate un produs din mai multe categorii diferite realizate la cererea clientilor.

   • Marchiza

    Marchiza protejeaza de intemperii intrarea in locuinta dumneavoastra.

   • Pat Model Dodo

    Paturile din lemn pe care le-am realizat sunt pentru una sau 2 persoane, cu sertare sau fara, tinand cont si de ideile dvs.

   • Suport pliant Model Capre

    Un set de astfel de suporti impreuna cu un blat, sau orice alta placa, poate avea cu usurinta rolul de "masa", utila la orice activitate in gospodaria dumneavoastra.

   • Umbrar de gradina

    Umbrar de gradina cu masa incorporata la care puteti atasa diverse modele de bancute sau scaune.

   • Set masa si bancute terasa

    Setul demontabil format din masa si banchete, a fost creat pentru a oferi un plus de farmec si utilitate terasei sau balconului dvs.

   • Piscina acoperita

   • Adapost pentru lemn de foc

    Adapostul pentru lemn de foc a fost conceput si realizat ca un sistem practic pentru a depozita si proteja lemnul de foc. In functie de spatiul pe care il aveti in gospodaria dvs sistemul format din doua module poate fi folosit asamblat cat si dezasamblat.

  • Produse in lichidare de stoc

   Produsele din aceasta sectiune sunt in promotie in limita stocului disponibil. Casele din lemn existente pe stoc sunt case deja realizate in proportie de peste 70%. Din fiecare avem 1 singur exemplar. Acestor case nu se mai pot face modificari constructive. Casutele de copii prezinta mici zgarieturi, deoarece acestea au fost expuse la Festivalul Copiilor de la Danes - Jud. Mures. Acestea vor fi livrate demontate, insotite de instructiuni de montaj. Pentru a comanda unul din produsele din promotie, faceti click pe Comanda. Preturile promotionale sunt preturi de fabricatie si au transportul inclus pe teritoriul Romaniei.

 • Cataloage

 • Prezentare video

 • Blog

 • Contact

 • Harta Site


Deschide toate | Restrange toate


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal